A da si a primi

128.A da si a primi

 

Sa presupunem ca avem deja harta mentala care sa ne duca acolo unde vrem si prin urmare am invatat cum sa beneficiem de o incredere netarmurita in propria persoana, in capacitatea de face lucrurile sa se intample asa cum ne dorim si in limita de timp stabilita de noi.

 

Vreau sa fac o precizare, toti cei care aleg dezvoltarea personala si life coaching-ul sunt cei care vor sa-si transforme propria realitate si nu se ascund in spatele unor cuvinte precum ’’daca e sa se intample, se intampla oricum’’. Asta nu e chiar gresit, daca avem o valoare si respectiv un set de crezuri pe harta mentala, se va intampla, daca nu, putem sa dam vina pe soarta, societate, univers, etc, caci e mai simplu si comod.

 

Deci draga cititorule, vorbesc cu tine care nu te afli in categoria mentionata, caci altfel nu ai citi acest articol, nu te-ai afla aici.

 

Sunt multe curente economice, de conducere a unei afaceri care se canalizeaza pe a atrage cat mai multi clienti platitori si a distruge concurenta. Aparent bine si prolific, dar si atentie un mare dar, la nivel de subconstient se poate transmite o idee de dezinteres fata de client sau de agresiune fata de concurenta. Acelas principiu se poate aplica in orice domeniu al vietii. Daca analizam o prietenie, o relatie din prisma castigului, doar asta vom transmite. In contrapartida, eu va propun sa alegeti o viata in care a face, in fiecare zi, ceva mai mult si mai ales mai bine pentru clientul vostru, pentru partenerul, copilul vostru ,sau chiar pentru prietenii vostri sa fie ca un moto de viata. A face ceva mai bine inseamna o schimbare personala, o evolutie.

 

Poate de asta toate religiile spun ca a darui este cel mai important, poate inaintasii nostri au primit intr-o forma sau alta, o informatie pretioasa privind functionarea subconstientului propriu si a celui colectiv.

 

Si mai ales, alege sa daruiesti ceea ce are celalalt nevoie, nu ce crezi tu ca vrea. O trusa de scule de masina pentru ziua femeii nu este mereu un cadou potrivit decat daca ea isi doreste asa ceva. Chiar daca tu crezi ca masina mai trebuie reparata din cand in cand, exista specialisti pentru asta…

 

Orice actiune, la nivel micro sau macro, se reintoarce inapoi intr-o forma similara. Orice gand emis in eter, va avea, mai devreme sau mai tarziu, asupra emitentului, un efect direct proportional cu intensitatea lui.

 

Alegeti sa daruiti ganduri frumoase, renuntati la a ’’ura de bine’’, suntem doar diferiti si actionam diferit in situati date.

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.