Ajutor, departamentul tehnic

Am nevoie de reparatii capitale, trebuie sa ma repar, cine ma poate ajuta? Nimeni, caci nu esti defect. Nu trebuie sa fii reparat. Cel mult trebuie sa te vindeci daca este vorba de o afectiune fizica si aici medicina de orice fel te poate ajuta, dar cand e vorba de un comportament, acesta trebuie doar schimbat.

Nu-ti mai pune cenusa in cap, nu esti stricat si nici mai rau decat altii. Una din presupozitiile din NLP este ca fiecare om face tot ce poate, cu resursele disponibile, intr-un moment al vietii. Indiferent ca resursele sunt materiale sau mentale.

Chiar daca nu dispui de resurse materiale pentru ceea ce iti doresti sa faci sau sa obtii, poti sa-ti modifici resursele mentale ca sa te ajute sa atragi si resursele materiale necesare.

Nu poti sa atragi o relatie noua, job-ul pe care il doresti sau mai multi bani, daca nu faci schimbari la nivel mental.

Adica pe scurt, pana subconstientul tau nu va crede ca este posibil si sa inceapa sa elibereze resursele necesare, nu o sa faci sa fie posibil. Ca tu esti forta capabila sa faca lucrurile sa se intample si nu altcineva. Nu suntem rezultatul unui joc al hazardului, ci a unor soft-uri bine implementate in mintea noastra. Schimba soft-urile si iti schimbi realitatea.

Daca eviti in permanenta sa nu fii respins, sau abandonat, mintea ta te va proteja de respingere, dar s-ar putea sa nu-ti placa cum o va face. S-ar putea sa te faca sa refuzi orice relatie si atunci sa suferi de singuratate. Asa ca decat sa-ti fie frica de respingere, mai bine consideri respingerea ca un antrenament. Orice om bun de vanzari stie ca este refuzat de zeci de ori pana sa incheie o afacere. Dar nu-i pasa, stie ca vrea sa vanda si nu renunta.

Nu renunta la relatii de frica, cineva o sa te iubeasca, dar ca sa-ti gasesti partenerul de viata trebuie sa iesi din casa. Nu te asteapta in drum spre serviciu, mai ales daca stai cu nasul in telefon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: