Cand credem ca s-a terminat

Suntem constienti ca orice alegere pe care o facem inchide usa pentru alte alegeri si ne determina viitorul. Aparent adevarat, doar daca ne agatam cu disperare de o alegere si nu stim cand sa spunem gata.

 

In general, oamenii se definesc prin meseria pe care o fac. Sunt avocat, medic, contabil, etc. Si gata, alegerea s-a terminat.

 

Cel mai greu este atunci cand dintr-o anume situatie nu isi mai pot exercita meseria. Isi pierd identitatea, pentru ca se definesc doar printr-un statut sau o meserie.

 

In realitate, putem fi aproape tot ceea ce ne dorim. Putem sa ne schimbam meseria atunci cand constatam ca nu ni se mai potriveste sau cand nu o mai putem exercita.

 

Nu suntem niciodata prea batrani, ci doar cautam aparenta siguranta.

 

Stressul exista, nu putem scapa de el niciodata, caci e semnalul ca ne aflam in afara zonei de confort si asta e bine. Inseamna ca ne extindem potantialul, evoluam.

 

Foloseste stresul si transforma-l in pasiune.Actioneaza ca si cum totul ar fi posibil si nu exista esec. Adapteaza-te si actioneaza cu hotarare si pasiune si universul se va alinia ca sa te ajute.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: