Cinci adevaruri esentiale despre gandire

Gandirea si realitatea sunt direct conectate si realitatea este modelata de cumulul crezurilor si valorilor personale.

Ca sa ajungi sa excelezi in orice domeniu al vietii in care doresti sa faci asta, iata mai jos cinci reguli esentiale:

  1. Fiecare gand are o energie, iar cumulul acesteia determina succesul in viata. Degeaba vizualizezi o viata mai buna 15 minute in fiecare zi, daca in restul timpului gandurile tale nu sunt pe rezonanta obiectivelor tale.
  2. Realitatea exterioara reflecta realitatea interioara. Ceea ce crezi despre tine, despre ceea ce poti si ceea ce meriti sa fii sau sa ai este reflectat in exterior ca rezultat in realitatea prezenta.
  3. Schimbarea unei minti pentru success se face cu pasi marunti si constant. Pauzele lungi si dese nu duc la nimic bun. Rabdarea si perseverenta sunt factori esentiali.
  4. Mintea se poate concentra doar pe un singur gand intr-un moment dat, asa ca alege constient care este acel gand. Ocupa-ti mintea cu studiu, antrenament mental si renunta pe cat posibil la televizor. Este o sursa de a implemente idei care nu ajuta prea mult. Nu cred ca am vazut pana acum la televizor un program motivational sau un curs de dezvoltare personala, cu exceptia catorva emisiuni.
  5. Atragi ceea ce permiti. Daca vrei ca lucruri bune sa se intample, trebuie sa le permiti sa se manifeste. Un crez de genul “oricum nu se intampla nimic bun” va duce la un rezultat ,dar nu la cel dorit.

Realitatea este ca suntem responsabili pentru ceea ce gandim. Nu sunt adepta teoriilor conspirationale si nu cred ca cineva ne implanteaza fortat ganduri care sa ne faca sa nu avem incredere in noi sau care sa ne faca sa nu actionam.

Responsabilitatea vine si cu libertate, cu libertatea de a gandi si de a ne alege starile dorite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: