Cum sa atragem mai mult bine in viata noastra

51.Cum sa atragem mai mult bine in viata noastra

 

Probabil ca sunt sute de metode promovate de diverse ramuri ale dezvoltarii personale, ale ideilor de tip new age sau religioase, care incearca sa ne ajute sa ne atingem potentialul si sa traim o viata mai buna.

In urma experientelor mele, am descoperit cateva idei comune care functioneaza. Iata cateva din acestea:

–       Invata sa te accepti pe tine. Tot ceea ce nu aceptam la ceilalti sunt de cele mai multe ori reflectii din personalitatea noastra pe care nu le acceptam.

–       Rezolva conflictele din viata ta. Incepe cu cele interioare, ca mai apoi sa se rezolve si cele exterioare. Cand conflictul este extern si nu il poti rezolva, mai bine renunta la situatiile care il genereaza. Conflictul este o buna modalitate sa inveti ceva despre tine si sa schimbi un blocaj.

–       Nu invinovati pe nimeni si nimic pentru situatia in care te afli. Cum realitatea proprie este in mare masura extensia gandurilor personale, poate e mai intelept sa lucrezi intai cu subconstientul tau.

–       Invata sa-ti faci prieteni care nu seamana cu tine. Asa poti sa inveti, sa-ti extinzi harta mentala si sa incepi sa intelegi mai bine realitatile celorlalti.

–       Antreneaza-ti empania in loc sa judeci. Fiecare om are o experienta si un trecut. Probabil ca cei mai multi din noi nu sunt nici Budha si nici un alt intelept extraordinar.

–       Incearca sa faci ceva bun pentru ceilalti in fiecare zi si mai ales nu incerca sa le tot aduci aminte despre ceea ce ai facut. A face ceva bun fara a astepta o recompensa directa este o forma de manifestare a unei legi universale.

–       Comporta-te asa cum sustii ca esti sau asa cum vrei sa devii. Trebuie sa existe concordanta intre ganduri si fapte.

Cele enumerate mai sus reprezinta doar cateva idei, dar practicate zilnic si cu constiinta aduc schimbari mari in viata fiecaruia. Puteti incepe cu o singura schimbare si apoi, dupa un timp de adaptare, sa o implementati pe urmatoarea.

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.