Cum sa castigi un stil de viata pozitiv

Stilul de viata este un cumul de obiceiuri mai bune sau mai rele care duc la un rezultat, si anume realitatea proprie. Fiecare obicei, fiecare actiune, are un rezultat care nu este vizibil in individualitatea lui. Ca sa-ti imbunatatesti viata, este nevoie de schimbari mici. Aplicarea acestora insa are nevoie de consistenta.

Mintea si corpul sunt intr-o relatie de dependenta si nu se poate actiona doar asupra unuia pentru a castiga o sanatate si o viata mai buna. Voi enumera doar cateva idei din care puteti alege chiar de azi:

–       Suntem fiinte sociale, deci inconjoara-te de oameni pozitivi. Renunta la cei care te suna doar ca sa-ti povesteasca problemele lor. Nu le faci nici lor un bine daca permiti sa retransmita ganduri negative ca sa nu mai spun ca nici tie.

–       Nu te izola. Chiar daca serviciul, familia iti consuma aproape tot timpul, trebuie sa-ti faci timp in fiecare zi pentru a pastra legaturi sanatoase cu prietenii tai.

–       Largeste-ti cercul de prieteni, cu oameni diferiti de la care poti invata ceva.

–       Exerseaza corpul fizic in fiecare zi. Macar o plimbare in parc sau coboara mai devreme cu o statie si poti sa parcurgi distanta pana acasa pe jos.

–       Mananca cat mai sanatos, renunta de orice fel de drog si dependenta.

–       Gaseste-ti un scop in viata.

–       Lucreaza in fiecare zi pentru relatia ta. O casatorie este o legatura ce trebuie reintarita in fiecare zi. —-  Purtati-va cu partenerul cel putin la fel de frumos ca inainte de casatorie.

Orice schimbare este dificila dar numai pana la un punct. Nu am fumat, dar nu cred ca cineva se apuca de fumat pentru gustul si mirosul minunat pe care il au tigarile. Dar cu toate astea persevereaza in a deveni un fumator pentru ca este asociat cu un mediu de oameni, un statut. Perseverenta este buna pentru implementarea obiceiurilor bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: