Cum sa devii un prieten sincer pentru partenera ta

Femeile au tendinta sa se confeseze altor femei. Uneori pe principiul, “tu nu ma intelegi niciodata” comunicarea in cadrul cuplului are tendinta sa dispara cu trecerea timpului.

Da, nu e un mister ca suntem diferiti si ca in asta consta farmecul vietii. Femeile sunt un mister pentru barbati, asa cum nici noi nu va intelegem prea bine pasiunea pentru sporturi violente, zombi si rauri de bere amara. Dar si cand intelegem, asa cum e cazul meu care am practicat multi ani de arte martiale, tot nu e bine, ca nu e asa cum trebuie sa fie.

Se spune ca barbatii au o minte simpla. Nu stiu daca e adevarat, dar din experienta mea, toti prietenii mei de sex masculin se confrunta cam cu aceleasi probleme ca si noi femeile.

Au doza lor de nesiguranta, isi doresc sa arate bine pentru partenerele lor, isi iubesc familia si copiii, au probleme in cariera, au sperante si vise.

E foarte adevarat ca nu prea sunt atenti la culoarea parului, imprimeul rochiei si nuanta rujului. Fardurile sunt colorate si atat, o rochie cu flori e o rochie cu flori si atat.

Asa ca iata cateva idei pentru a va intelege mai bine partenerele:

– Au nevoie de un prieten care sa fie si emotional, nu doar rational. Cand se plang de ceva, e foarte puternic si real pentru ele, nu mai incercati sa le convinge-ti ca sunt prea emotionale. Da, toti suntem claditi din emotii, doar ca voi barbatii sunteti educati sa le ascundeti.

– Daca par incantate de o rochie laudati-o, dar incercand sa spuneti ce va atrage. Incercati sa comunicati si pe limba noastra, ca nu strica.

– Cereti-le parerea. Indiferent de sex, oamenii vor sa ajute, sau macar sa se simta importanti. Avem de invatat ceva de la fiecare om, indiferent de statut si pregatire.

– Intrebati-le seara ce lucruri interesante au vazut sau auzit peste zi si fiti pregatiti sa ascultati, fara televizor. Oricum cand ati deschis televizorul, noi stim ca disparem din peisaj.

– Oferiti-le telecomanda din proprie initiativa. Da stiu, are un elestic invizibil si tot la voi se intoarce, dar macar amanati intoarcerea.

E simplu sa ne fiti prieteni, trebuie dar un pic de implicare, dar cu ce rezultate….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: