Cum sa inveti ca un copil

Image of schoolgirl by the blackboard looking at camera through classmates

Copilul mic invata usor pentru ca el nu stie. Ca sa explic mai bine. Cand am decis ca stim ceva este foarte greu sa invatam lucruri noi sau sa reparam ceva ce am invatat gresit.

 

Daca invatam prost o limba straina, este foarte greu sa ne corectam ulterior. Mintea noastra a decis deja ce e corect si are tendinta sa fie foarte incapatanata.

 

Succesul unui lider consta tocmai in faptul ca are o plasticitate desavarsita cand e vorba de invatare si adaptare. Orice credem ca este bun si functioneaza, functioneaza doar pentru acel moment in timp si pentru acea conjunctura si atat.

 

In fiecare zi e momentul pentru a reinvata, pentru noi strategii si metode. Ceea ce s-a predat ieri intr-un curs de marketing s-ar putea sa nu mai fie valabil peste cateva luni.

 

Internetul este cea mai buna dovada. Orice metode folosim, oricate cursuri apar de marketing online exista o singura constanta a internetului si anume permanenta schimbare.

 

Doar noi in nebunia noastra credem ca nu ne schimbam, pana si celulele corpului nostru se reinnoiesc constant si zilnic. De ce sa nu le urmam exemplul?

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.