Cum sa ne antrenam intuitia

71.Cum sa ne antrenam intuitia

 

In ceea ce inseamna intuitie, probabil ca s-au scris mii de pagini, s-a incercat sa se dovedeasca daca exista sau nu. Au aparut numerosi oameni care sustin ca pot face lucruri extraordinare cu ajutorul intuitiei.

De fapt, oricine poate sa-si antreneze intuitia. Intuitia este modalitatea de a comunica cu propriul subconstient si cu subconstientul colectiv. O calitate pe care trebuie sa o regasim.

Probabil ca sunt persoane care se intreaba de ce este utila. Simplu, raspunsul la toate problemele este undeva in subconstientul nostru si antrenarea comunicarii cu aceste este foarte utila.

Iata  un mod de antrenament:

Alege un moment in viata cand ai facut o alegere buna si te-ai bazat pe intuitie. Pentru a sti cum sa o faci la comanda, trebuie sa analizezi urmatoarele stari interne:

–       Ce emotie aveai?

–       Ce senzatie in corp, unde se afla aceasta?

–       Cu ce ton si de unde venea vocea care te-a indemnat sa faci alegerea?

–       Ce sentiment ai avut dupa ce ai facut alegerea?

–       Cat de puternic era sentimentul?

–       Analizeaza orice alta stare care era legata de acel moment si diferita de orice alt moment.

Este de asemenea vorba de antrenament. Te poti antrena raspunzand la teste grila unde nu sti raspunsul corect sau cu carti de joc.

Acest exercitiu iti poate fi foarte util si in alte situatii, precum negocieri de afaceri, relatii personale. Oricat de informati am fi, este imposibil sa cunoastem toate datele problemei si orice informatie suplimenatara, indiferent de canalul de transmitere, este  foarte utila.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.