Cum sa redescoperi pasiunea

72.Cum sa redescoperi pasiunea

 

Pasiunea este placerea de a trai. Existam intr-o lume plina de uimire si minune, dar cumva am uitat sa ne bucuram de clipa, de viata si nici nu mai stim ce inseamna fericire. Fericirea simpla de a manca o inghetat intr-o zi de vara, un picnic cu familia sau cu cei dragi.

 Nu o sa povestesc acum ce este pasiunea, pentru ca inseamna ceva diferit pentru fiecare. Totusi, iata cateva idei pe care le-am colectionat si care au succes:

  • Umpleti mintea cu lucruri frumoase, citeste poezie, povesti si nu uitati ca un desen animat poate sa te relaxeze foarte mult.
  • Renunta la imagini si carti violente, stiri care arata doar crime si tragedii. Asta nu inseamna ca nu iti mai pasa, ci doar ca alegi o vibratie mai inalta a gandurilor.
  • Colectioneaza ganduri frumoase si intelepte. Pastreaza un jurnal al acestora pe care sa-l recitesti constant. Poti incepe chiar tu sa-ti notezi propriile ganduri frumoase caci nu esti cu nimic mai prejos decat alti oameni intelepti. Poate ei au avut inspiratia sa noteze ceea ce au gandit.
  • Aminteste-ti ca totul e trecator, orice problema, oricat de mare este, va trece.
  • Fa ceva in plus. Daca ti-ai propus sa alergi 1 km, alerga 100 de m in plus. Daca ai promis unui client o lucrare, fa ceva un pic mai bine sau mai mult.
  • Invata sa apreciezi mancarea, muzica si arta buna. Poti urma un curs de arta si apoi sa-ti explorezi propriul oras.

 

Solutii sunt foarte multe, aceasta este doar o mica lista de la care poti incepe sa aduni propriile mijloace de regasire a pasiunii. Poti gasi pasiune in tot ceea ce faci, in munca ta, in sofat, in curatenia din casa, in ploaie, in frig, in orice.

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.