Cum sa-ti programezi mintea pentru succes in pasi simpli

Este o relatie de cauza – efect intre ceea ce gandim si realitatea pe care o primim. Chiar daca exista o influenta astrala si de mediu, responsabilitatea propriei gandiri ne revine in totalitate.

Probabil ca nici nu ne dam seama de milioanele de ganduri pe care le emitem in eter intr-o singura zi, ganduri rezultate din experienta anterioara si care nu fac decat sa proiecteze o realitate similara cu cea precedenta. Traim intr-o bucla pe care o cream prin puterea gandurilor noastre.

Iata cateva idei care sunt utile doar daca sunt aplicate constant.

  • Sa-ti cresti calitatea gandirii. Mai precis, tot ceea ce gandesti sa fie indreptat spre obiectivele tale, fara frica, ca si cum totul ar fi posibil.
  • Oricat iti doresti, daca nu crezi ca se poate intampla, nu se va intampla. Trebuie sa-i dai sansa universului sa te ajute. Altfel e ca si cum te-ai duce la cineva sa ceri un ajutor si incepi cu urmatoarele “Nu e asa ca nu ma poti ajuta?”
  • Foloseste toate resursele de care dispui la un moment dat. S-ar putea sa fii uimit de cate resurse ai la dispozitie, doar daca esti dispus sa le combini si sa le folosesti intr-o noua varianta.
  • Antreneaza-ti emotiile. Acestea sunt ca un magnet care atrage tot ceea ce este in rezonanta cu vibratia lor energetica. Invata sa traiesti inca de la prima ora emotii bune.
  • Iubeste-ti viata si ea te va iubi inapoi.
  • Tot ceea ce arati in afara este ca o reflexie a interiorului personal. Chiar si schimbarile incepute din exterior te pot ajuta.
  • Invata sa-ti tratezi mintea, sufletul si corpul cu respect, caci sunt resursele tale principale.

Mintea e un teren minunat care poate sa rodeasca sau poate sa se umple de balarii, e alegerea ta.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: