Cum sa vizualizam pentru succes

19.Cum sa vizualizam pentru succes

 

Puterea vizualizarii este foarte mare, caci subcosntientul nu prea face diferenta intre realizat si doar imaginat. Exista numeroase studii care atesta ca un atlet care s-a antrenat doar mental in perioada de recuperare dupa un accident, a fost aproape la fel de bine pregatit ca si cum s-ar fi antrenat fizic.

Totusi exista cateva reguli generale pentru o vizualizare de succes:

  • Trebuie sa vizualizam cat mai precis obiectivul pe care il dorim. Daca vrem o masina noua si doar am vazut-o in poze, s-ar putea sa nu ne ajute prea mult. Incercati masina ca sa puteti asocia o emotie placuta cu imaginea masinii.
  • Cateva secunde probabil ca nici nu o sa va duca intr-o stare placuta. Cu cat vizualizati mai mult cu atat mai bine. Atentie, vizualizarea nu trebuie sa fie scuza pentru inactivitate. Daca nu actionati, nu se materializeaza.
  • Din experienta mea si a clientilor mei, o vizualizare de 10 minune de 5 ori pe zi face minuni. Puteti folosi pauzele de relaxare pentru vizualizare.
  • Cu cat vizualizarea cuprinde mai multe emotii pozitive, cu atat este mai puternic semnalul transmis universului.
  • Implicamai multe simturi simultan.

 

Daca incepeti sa va ingrijorati, sau sa traiti momente neplacute in trafic, la o coada la o institutie publica, este un moment excelent pentru vizualizare. Nu numai ca va apropiati inca un pic de obiectiv, dar si evitati emiterea in eter a unor ganduri incarcate negativ.

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.