Daca nu poti, lasa-i pe ceilalti

Construction worker/builder with hammer. Isolated on white background

In urma cu ceva ani am fotografiat la o casa de moda viitoarele mirese care probau rochii. La sfarsitul zilei, una din consultante mi-a propus sa probez si eu cateva. La inceput am refuzat ca nu e nici o nunta in plan, dar am revenit asupra ideii si am incercat. M-a intrebat ce vreau sa probez, cum m-am imaginat ca mireasa. Pentru ca eu nu mi-am programat deja nunta imaginara in cele mai mici detalii, nu stiam ce sa aleg.

 

Am ales o rochie foarte draguta dupa parerea mea si ea mi-a ales alta rochie. Cand am vazut-o, am zis ca e nebuna dar din politete nu am refuzat-o. Rezultatul, in rochia aleasa de mine aratam ca intr-o camasa de noapte total neinspirata, iar in rochia aleasa de ea… ei bine, am vrut sa-mi comand acel model dar intr-o alta culoare, de seara, indiferent ca nu aveam unde sa o port si pretul era cat o vacanta de 5 stele in celalalt capat al lumii.

 

Dupa toata povestea asta, concluzia e simpla. Credem ca ne pricem la multe, dar adevarul este ca avem nevoie si de specialisti.

 

Nu stiu mare lucru de moda, instalatii, agricultura, dar stiu ca am inceput sa intreb, sa angajez specialisti.

 

A recunoaste ca nu stii nu este slabiciune, ci dimpotriva, acceptarea personala si respectul fata de cei care pot face ceva mai bine decat mine.

 

Nu mai incercati sa le faceti pe toate, optimizati-va actiunile pentru ceea ce faceti mai bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: