Decizii luate cu incredere

Care este diferenta intre o decizie luata cu incredere si o decizie indecisa, daca pot spune asa.

 

Nu vreau sa mai vorbesc in acest articol despre cat de importanta este increderea in sine, caci am facut-o in alte articole si v-am si dat cateva metode usoare de atingere si pastrare a acesteia, ci despre impactul la nivel de subconstient si mai apoi ca reflectare in actiunile noastre si respectiv in planul universal.

 

Cand am ales sa ne pregatim subconstientul pentru a trai starea de incredere in sine, deja acesta a inteles ca trebuie sa emita la nivel de constient, sentimentele si gandurile care sa ne confirme si reconfirme starea pe care am ales sa o traim, cea de incredere. Toate acestea vor duce insesizabil, dar real, la modificarea posturii corporale, dialogului intern, a actiunilor, a starilor interioare. Totul se intampla similar cu pozitionarea alergatorului la start, corpul, mintea si mai ales subconstientul stie ca in momentul in care aude impuscatura arbitrului, sa porneasca, sa dea tot ce poate pentru a termina cursa in timpii doriti.

 

Increderea in sine trebuie sa redevina un reflex conditionat, spun redevina, deoarece am discutat anterior despre faptul ca dupa nastere suntem doar deplin increzatori in noi.

 

Revenind la decizii, toate cele scrise mai sus au avut rolul sa va arate ca deja au avut loc, procese de gandire, de actiune si de modificare a realitatii, universul a inceput sa se puna in miscare, si decizia luata este doar ca efect normal si firesc a acestora.

 

Daca nu avem incredere in noi, toate aceste procese mentionate mai sus, au loc, dar in sens diferit, rezultatul va fi exact diametral opus si deja toate aceste mecanisme pornite, o decizie luata in acest fel, nu va beneficia de sustinere. Cum pot sa decid sa devin dansatoare, de exemplu, daca eu cred ca am doua picioare stangi. Oricat de mult as lucra, poate cu cei mai buni dansatori, fiecare esec, imi va reconfirma cele doua picioare stangi.

 

Schimbati intai crezurile interioare legate de increderea in sine, inainte de a lua o decizie, mai ales daca este vorba de ceva radical. Nu cred ca este foarte important sa faceti asta, daca nu va place vanilia si totusi cumparati o inghetata de vanilie. Ce mare problema, cativa lei aruncati. Dar cand e vorba de decizii care privesc viata voastra si a celorlalti, succesul si esecul sunt direct legate de harta mentala.

 

Schimbati la interior si exteriorul se va schimba de la sine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: