Fa ceea ce iubesti

Fa ceea ce iubesti sau macar cauta-ti pasiunea in tot ceea ce faci. Chiar daca ai sti care iti este pasiunea si menirea, este foarte greu sa pui punct si sa o iei de la capat. Probabil ca ai o familie care depinde de tine, un credit si multe alte obligatii. E usor sa vorbesti din carti pana te loveste realitatea in moalele capului.

Asa ca acest articol nu este pentru cei care au luxul de a face ceea ce iubesc mai mult si nici pentru cei care au toate resursele necesare sa faca schimbarea mult dorita.

Este despre toti ceilalti, cu multe ore de munca, cu credite, familie si copii. Cei care asteapta cu nerabdare vacanta, dar se gandesc cu groaza cata treaba ii asteapta la intoarcere. Caci nu iti face nimeni treaba, doar o amani.

Si atunci, prins in jocul acesta al realitatii, cum sa te mai bucuri cu pasiune?

Iata cateva idei:

  • alege ceva din viata ta care te bucura, chiar daca nu este perfect; poate este vorba de copilul tau, de partenerul de viata, sau poate chiar cariera ta;
  • scrie tot ce e pozitiv, tot ce iti place si cum pot sa obtii mai mult; daca iti place sa gatesti, poate iti incepi un blog, sau macar un jurnal personal ca sa-ti amintesti in fiecare zi ca poti face ceva si pentru tine;
  • apoi alege ceva ce nu iti place deloc si scrie care sunt totusi partile pozitive, oricat de mici sunt si apoi fa o lista cu tot ce vrei sa schimbi si incepe cu ceva, oricat de mic.

Viata de zi cu zi este asa cum este. Diferita, grea, frumoasa, in functie de ce eticheta alegem. Alege in fiecare zi un pic de pasiune, un hobby, ceva doar pentru sufletul tau.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: