Fii model

Cum adica? Sa ma urc pe tocuri si sa incep sa defilez prin bucatarie? Trebuie sa-mi scot sortul inainte sau se poate si asa?

 

Nu, este doar o tehnica de programare a subconstientului pentru succes si o buna organizare a timpului.

 

Chiar daca nu lucrezi intr-o companie, poate esti doar student, imagineaza-ti ca tu stabilesti standardele de calitate. Toti ceilalti se uita la tine si asteapta sa faca ca tine. Daca ar fi asa, ce model ai fi? Unul care isi incepe ziua suparat ca nu este inca vineri, ca nu are timp de pierdut pe Facebook caci trebuie sa lucreze totusi ceva? Tie chiar ti-ar placea sa lucrezi pentru un astfel de sef?

 

Stiu ca sunt oameni care asteapta ca toti ceilalti sa se schimbe pentru ca ei sa fie fericiti, dar in realitate asta este o utopie. Tu esti singura persoana pe care o poti controla. Nu poti sa controlezi gandurile si emotiile celorlati, dar poti sa faci asta cu tine.

 

Si cum realitatea este doar o masura individuala a tuturor evenimentelor care au loc in viata fiecaruia si a etichetelor pe care le plasam pe fiecare actiune, stare etc., atunci cat de mult o sa-ti placa de viata ta daca incepi sa schimbi etichetele? Daca in loc sa te lamentezi de ceea ce nu iti place, vei cauta un alt inteles? De exemplu, cauta sa inveti din orice situatie, joaca-te cu mintea ta si nu-i mai lasa pe ceilalti sa faca asta.

 

Nu esti o marioneta manuita de actiunile si emotiile celorlati. Esti o fiinta libera si puternica, trebuie doar sa-ti asumi si sa traiesti cu pasiune fiecare moment.

 

Ia o pauza si uita-te in jur, chiar daca iti este greu acum, dar sigur o sa gasesti si frumusetea, speranta din viata ta. Cauta sa intelegi ca esti unic, special si nu mai permite nimanui sa te devalorizeze.

 

Dincolo de un corp, suntem fiinte spirituale, suntem parte din acest univers si sigur avem o valoare mult mai mare decat credem.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: