Iluzia superioritatii

cartoonish_character_2008013292-1113int.eps

A fi la nivel mediu nu e ceva ce se cauta. De aceea oamenii se considera in general a fi peste medie si au tendinta de a-si supraevalua calitatile si cunostintele.

 

Practica este atat de frecventa, incat departamentele de HR au tendinta de a diminua valoarea inscrisa in CV-uri.

 

Lumea cauta staruri, varfuri, dar uita de cei care nu au o frumusete peste medie, o inteligenta de geniu, dar care stiu sa-si faca treaba foarte bine fara sa aiba nevoie de lumina reflectoarelor.

 

Si eu am cazut in aceasta capcana, chiar si in viata personala ascundeam cu incapatanare ceea ce nu stiam. Acum nu-mi mai pasa. Profesional, am atata pasiune incat nu o sa ma opresc niciodata din invatat si perfectionare. Personal, nu sunt o enciclopedie. Imi place sa calatoresc, dar nu prea am habar de geografie si cand scriu ma grabesc si fac greseli de ortografie etc. Sunt in medie, media oamenilor pasionati de ceea ce fac.

 

Pasiunea combinata cu munca si perfectionare constanta este mai importanta decat talentul.

 

In orice film de succes exista cativa actori, dar si sute de oameni pasionati de munca lor fara de care filmul nu ar fi existat.

 

Imi place sa scriu pe blog-urile mele, dar fara acei oameni minunati si necunoscuti din spatele internetului si tot ce este legat de acesta, munca mea ar fi disparut pe o foaie de hartie.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.