Informatia de cafea

Informatia de cafea

Eu nu fumez dar imi aduc aminte ca atunci cand am lucrat in mari companii, mica pauza in care imi turnam o cana de cafea se dovedea cea mai informativa. Nu ca as fi aflat ceva important pentru ceea ce faceam sau pentru cariera mea, dar zvonerul si raspandacul isi faceau foarte bine treaba.

 

Nici macar o reteta buna de prajitura nu am aflat, nu ca ar mai fi avut cineva timp sa gateasca lucruri complexe, dar povesti si zvonuri cat cuprinde.

 

Atentie la zvoneri, sunt capabili sa zdruncine o organizatie, un colectiv. Fiecare om incearca sa straluceasca in lumina reflectoarelor si nu toti o fac prin performante profesionale sau personale.

 

Nu se barfeste despre ultima realizare a nu stiu carui departament, ci doar despre ceea ce e rau si urat. Barfa are propria ei putere, se hraneste din rautatea oamenilor.

 

Am avut un profesor care spunea:” Cine nu poate sa-si ridice constructia, o sa incerce sa le darame pe cele din jur”.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *