Invatare accelerata

invatare accelerata2

40

A invata inseamna a supravietui. De la primii pasi invatam constant limbaje, in cine sa avem incredere. Invatam pentru cariera, pentru pasiunile noastre.

42

A invata cum sa inveti reprezinta o adaptare mai usoara la societatea in care traim. Este o calitate esentiala pentru secolul XXI. Cei care stiu cum sa-si foloseasca creierul, motivatia si subconstientul pentru a invata mai repede sunt cei care evolueaza si se adapteaza cel mai repede oricaror schimbari.

41

Nu mai exista certitudine absoluta, sigura este schimbarea.

Studiile arata ca retinem:

20 % Din ceea ce citim
30% Din ceea ce auzim
40% Din ceea ce vedem
50% Din ceea ce spunem
60% Din ceea ce facem

Raspunsul la intrebarea “Cum putem sa combinam ceea ce citim cu ce auzim, vedem, spunem si facem?” este solutia pentru invatarea accelerate, iar tehnicile si metodele prezentate in acest curs vor raspunde la aceasta intrebare.

43

O privire asupra cursului

Accesul la mintea de geniu

Genialitatea inseamna accesul la intregul potential al creierului. Cum iti imaginezi performanta? Ce crezuri se ascund in spatele capacitatii tale de a invata?

Cele trei creiere

In ultimii 20 de ani s-au facut mai multe descoperiri despre creier si cum functioneaza decat in toata istoria omenirii. Avem o masinarie minunata, dar nu am primit manualul de functionare. Un supercomputer are nevoie de un manual de programare.

Cele 7 inteligente

100 de miliarde de celule lucreaza impreuna. Dar cum putem sa le optimizam, sa facem legaturi multiple si rapide? Fiecare din cele 7 inteligente este foarte importanta pentru atingerea potentialului uman.

Cele 6 etape ale invatarii

Orice proces de invatare se imparte in 6 parti foarte importante. Fluenta cu care acestea sunt urmate si corelate creeaza potentialul pentru invatare accelerata.

Cum sa-ti pregatesti mintea pentru a invata

Atitudinea pozitiva este foarte importanta nu doar pentru invatare, ci si pentru orice activitate din viata noastra. Exista 5 chei care deschid usa catre o invatare usoara.

Formeaza-ti propriul stil

Invata cu toate simturile. Priveste imaginea de ansamblu, imparte-o in bucati si apoi reconstituie imaginea generala.

Memoria

Rolul memoriei in invatare. Cum sa faci conexiuni, asociatii pentru a retine noi informatii.

Informatii tehnice

 

Durata: 5 ore

Pret: 500 ron

 

 Acest curs este disponibil doar persoanelor peste 14 ani.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.