Invitatie – lansarea noului meu site

Dragi prieteni si colaboratori,

Am placerea sa va invit la lansarea oficiala a noului meu site de astrologie chineza (Bazi – cei patru stalpi ai destinului) si Feng Shui.

Mi-am dedicat ultimii ani studiului metafizicii chineze,  caci valoarea sa, mai ales in conjunctura prezenta, este una  inestimabila.

In ultimii ani, mi-am dat seama ca dezvoltarea personala si NLP-ul sunt doar o parte a ecuatiei.

Metafizica chineza vorbeste despre trinitatea cer – om – pamant, unde cerul este informatia data de conjunctura astrala in momentul nasterii, omul este liberul arbitru, adica nivelul de dezvoltare personala atins de   fiecare, si pamantul, reprezentat  de  influenta Feng Shui-ului asupra fiecaruia.

 

Dupa ani de studiu, in care am inteles ca totul este complex si nu are nicio legatura cu lumanarile , pernutele si statuetele chinezesti, imi doresc sa transmit cat mai multe din cunostintele dobandite, prin analize si cursuri private.

Si mai mult, va provoc la un dialog permanent. In fiecare saptamana voi raspunde la o intrebare legata de aceste domenii, in pagina dedicata a site-ului meu. Voi pastra confidentialitatea datelor si a persoanelor care doresc sa intre in dialog cu mine. (vezi clauza de confidentialitate)

 

 

Va astept cu drag,

Consultant si trainer,

Antonia Georgescu

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.