Jurnalul recunostintei

112.Jurnalul recunostintei

 

Puterea vibrationala a gandurilor noastre este singura capabila sa atraga si sa cladeasca lumea in care traim in prezent. Suntem ceea ce credem ca suntem si traim exact viata pe care o dorim. Stiu ca aceasta afirmatie naste controverse, prea multi oameni sunt nemultumiti de ceea ce au, de ceea ce sunt dar totul este doar ca efect a imaginii interioare pe care o avem despre noi.

 

A alege sa traim in trecut, sa ne reamintim constant frustatile, nedreptatile si pierderile pe care le-am suferit, nu fac decat sa ne pastreze intr-o stare vibrationala scazuta, capabila sa ne aduca exact experiente similare cu cele pe care incercam sa le evitam.

 

Cel mai usor pentru a ne cladi o alta viata este sa alegem ganduri si imagini pozitive, care au o incarcatura vibrationala ridicata si care prin perseverenta, sa ne conduca acolo unde chiar vrem sa fim. Usor de spus dar mai greu atunci cand ne aflam pe pilot automat si gandurile noastre, departe de a fi controlate, ne umplu minte cu imagini nu tocmai placute, vocea interioara incepe sa semene cu o pisica nemancata, un pic isterica si prea insistenta.

 

Putem sa racapatam controlul asupra mintii noastre si implicit asupra gandurilor, alegand in mod constient si activ ceea ce gandim.

 

Cumparati o agenda frumoasa si incepeti sa notati, in fiecare zi daca se poate, cateva lucruri pentru care sunteti recunoscatori in viata voastra, ca de exemplu:

– sanatatea

– familia

– lucrurile pe care le detineti

– experientele placute pe care le-ati trait, etc.

 

Descrieti-le cat mai amanuntit si in scris, pentru a va pozitiona constientul si subcostientul intr-o stare pozitiva. Pastrati langa voi acest jurnal si incercati sa-l folositi ori de cate ori gandurile neplacute incep sa-si faca aparitia. Mintea noastra fiind o creatie minunata a universului, are capacitatea de a se concentra doar pe un singur lucru intr-un moment, asa ca alegand constient ganduri bune, in jurnalul fericirii, recitindu-le iar si iar, va fi un antrenament pentru o viata mai buna.

 

Daca va este greu sa gasiti ceva pozitiv in viata voastra, ginditi-va la tot ce nu vreti sa pierdeti si deja o sa va simtiti mai bogati. Nu numai material, ci mai bogati in prieteni, resurse, experiente.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.