Lumea ca reflexie a interiorului nostru

Lumea nu e nici buna si nici rea, este o impletire permanenta intre yin si yang. In lumina se afla si intuneric si invers. Acum depinde ce alegem sa vedem sau cum alegem sa ne reprezentam realitatea.

Nu o sa merg in extreme si sa spun ca o crima este un lucru bun, dar de curant am vazut un film interesant. O fata dispare intr-o vacanta scolara pe o insula exotica, mama face tot posibilul sa-si gasesasca fata, care din pacate fusese omorata. Evident o tragedie, dar personajul principal, mama, gaseste puterea sa infiinteze o asociatie care lupta sa informeze tinerii de pericolul ascuns din spatele legaturilor intamplatoare.

Stiu ca e un exemplu extrem si dramatic, dar filmul se bazeaza pe un caz real si un om a gasit puterea sa transforme o tragedie personala intr-o sursa de ajutor pentru alti parinti si tineri.

Lumea este reflexia gandurilor noastre. Faceti un test. Timp de o saptamana alegeti doar ganduri pozitive si in ceea ce va priveste dar si pe cei din jurul vostru. Stiu ca nu este usor, mai ales ca suntem “antrenati” sa vedem tot ce e mai rau, nu trebuie decat sa deschideti televizorul si sa vedeti stirile. Cred ca daca un extraterestru si-ar traduce in limba lui emisiunea de stiri, nu ar vrea sa mai aterizeze si nici sa ne distruga. Ar fi convins ca reusim sa facem asta si singuri.

Dupa o saptamana lucrurile incep sa se schimbe. Nu numai ca o sa va treziti mai usor dimineata si cu mai multa energie, dar o sa incepeti sa vedeti oportunitati peste tot.

Nu va mai plangeti ca astazi nu merge liftul ci bucurati-va ca functioneaza 364 de zile pe an si acum aveti posibilitatea sa faceti un pic de sport, fara sa platiti un abonament scump.

Avem tot timpul posibilitatea sa alegem. Alegerile sunt aur pur sau fiere. Creaza-ti un sol fertil pentru gandurile tale, ca acestea sa rodeasca si sa infloreasca si sa-ti creeze realitatea pe care o doresti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: