Metode prin care putem sa accesam ajutorul Universului

 47.Metode prin care putem sa accesam ajutorul Universului

 

Indiferent ca ii spunem Univers, entitati superioare, Dumnezeu, exista ceva mai presus de noi si care ne poate ajuta, in momentul in care suntem dispusi sa cerem ajutorul si mai ales sa-l si primim.

Probabil ca sunt multi care au incercat deja, fara succes,  sa primeasca un ajutor de la, hai sa-i spunem, un forum superior si nu au reusit. E ca si cum ai vrea sa gatesti o prajitura complicate, dar nu stii nici cum sa aprinzi cuptorul.

Nu o sa discut depre ingeri, entitati, nu sunt domeniul meu de activitate, dar din experienta mea, pentru a obtine ceva trebuie sa actionezi intr-un anumit fel si chiar ca si cum ai avea acel lucru. Ca sa fiu mai clara, iata cateva stari care, odata implementate, te pot ajuta sa atingi un nivel de dezvoltare superior si deci un ajutor de la un alt nivel:

–       Sa simti ca esti protejat mereu. Asta nu inseamna sa sari din avion fara parasuta cu speranta ca o forta nevazuta o sa te aduca in siguranta la pamant. O forta te va aduce la pamant, se cheama forta gravitationala, dar probabil nu intr-o stare fizica tocmai intacta. Acorda-i incredere universului ca poate sa te sustina.

–       Sa fii recunoscator pentru toate lucrurile bune din viata ta. Si daca totusi refuzi sa gasesti ceva bun, te provoc sa-ti legi o mana la spate si de preferat mana dominanta si sa incerci sa te descurci singur pentru cateva zile. Starea de recunostinta va genera si mai multe situatii bune.

–       Sa fii recunoscator pentru viata ta. Nu cred ca este chiar o concidenta ca aceasta planeta are exact inclinatia potrivita, ca se invarte in jurul propriei axe si in jurul Soarelui cu viteza potrivita sa sustina viata.

–       Invata sa vezi minunatia si frumusetea in fiecare pas, in fiecare traire, emotie si stare.

–       Invata sa respecti tot ce este in jurul tau. Respectul este un sentiment care se invata tot asa cum se invata orice.

–       Accepta posibilitatea miracolelor pentru a le permite sa se manifeste in viata ta. Ne dorim foarte mult, dar in acelasi timp nu credem ca este posibil sa se intample.

–       Sa fii constient ca fiecare om are un scop in viata, poate doar ca sa fie o lectie in viata altora.

Cautand ajutorul universului este cea mai buna cale spre dezvoltarea personala. Cand vrei sa comunici cu cineva trebuie sa-i inveti limba, regulile, sistemul de comunicare. Tot asa e si cu universul. Dupa ce ii intelegem si respectam legile, ajungem sa actionam in corelatie cu acestea.

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.