Mica magie pentru prosperitate

Prosperitatea este o stare de constiinta avansata, o conexiune puternica cu universul si un echilibru atins. Prosperitatea nu inseamna doar o suma de bani, aflata intr-un moment sau altul in contul bancar, ci o abundenta in toate capitolele vietii. Si aici, vorbim de sanatate, familie, prieteni, realizare sufleteasca si spirituala.

De ce este atat de greu sa atingem prosperitatea, chiar daca excelam intr-un anumit capitol as vietii? Deoarece, asa cum am scris mai sus, totul incepe in subconstient, daca nu am l-am programat pentru prosperitate, nu va sti cum sa o atraga. Totul incepe cu ce credem despre noi, cu ce suntem capabili sa obtinem sau ce credem ca meritam.

De multe ori, educatia familiei, religia sau societatea, ne dau o definitie negativa asupra abundentei. Poate ati auzit, de la cei care v-au crescut si educat: ” Banii nu cresc in copaci.” “Banii sunt ochiul dracului.” “Orice e bun atrage suferinta.” Si cate si mai cate, pe aceeasi tema muzicala. Limitarile si frustarile parintilor, se transfera involuntar asupra copiilor si mai ales atunci cand mintea este foarte plastica, usor de modelat.

Acum sunteti adulti si nu mai aveti nici o scuza sa nu incepeti sa va implementati propriile ritualuri de prosperitate. Tot ce a fost scris se poate sterge si reinvata. Cum? Simplu. Alegeti un capitol al vietii in care vreti sa atrageti prosperitatea si faceti urmatorul exercitiu.

Timp de 6 saptamani, perioada minima necesara pentru orice transformare, stabiliti zilnic, de doua ori pe zi, cate 10 minute, pentru un exercitiu de vizualizare. Relaxati-va intr-o zona linistita si unde nu veti fi deranjati si imaginati-va in scene cat mai clare si culori cat mai luminoase, acea abundenta pe care vreti sa o atrageti. Incercati sa vedeti, sa simtiti si sa auziti, tot ceea ce se va intampla cand veti atinge aceasta stare de prosperitate. Avantajul este ca subconstientul nu poate face diferenta intre real si fantastic si ca urmare va incepe sa caute solutii de a ne aduce acolo unde vrem sa fim.

In acelas timp, folositi o amuleta personala, poate fi orice, o piatra de pe marginea drumului, pe care sa o tineti in mana cat timp dureaza exercitiul. Apoi pastrati cu voi, in buzunar, aceasta mica amuleta, pentru a va aduce mereu aminte de exercitiu si ca trebuie facut cu regularitate.

Cunosterea fara aplicare este inutila, exersati si rezultatele va vor surprinde.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: