Curs practic de NLP

rev curs nlp

De ce acest curs?

In general, toate cursurile de NLP sunt asemanatoare, dar ce il face pe acest curs sa fie unic este ceea ce predau si felul in care o fac.

 

Consider ca NLP-ul nu este ceva ce iti este facut, asa ca un masaj, ci predat si invatat prin participarea directa a celui ce vrea sa invete si sa lucreze cu si pentru viata lui.

 

Am un mare respect pentru puterea interioara a fiecarui om si cred ca oricine este capabil de schimbari profunde si de excelenta.

 

NLP inseamna sa capeti putere asupra vietii tale si nu sa-i controlezi si sa-i manipulezi pe altii.

Lucrez cu fiecare ca intr-o echipa pentru a crea sisteme sanatoase si ecologice de comunicare si relationare cu sinele si cu cei din jur.

NLP-ul nu este ceva ce fac doar ca business, este modul meu de viata, traiesc, respir si gandesc NLP.

Am creat acest curs cu scopul de a-i ajuta si pe altii sa comunice mai eficient cu propriul subconstient, dar si cu mintea si sufletul celorlalti.

Intregul sistem de invatare se bazeaza pe principiile etice de folosire a NLP-ului pentru a face din aceasta lume un loc mai bun pentru tine si pentru cei cu care interactionezi.

Practic, cursul NLP furnizeaza tehnici puternice care pot fi folosite pentru transformarea personala si profesionala. Inveti sa-ti dezvolti atat capacitatea de a comunica eficient, cat si abilitatea de a face performanta.

 

Inveti cum iti influentezi in mod inconstient gandurile, sentimentele si comportamentul tau si al celorlalti. Devii constient de aceste sisteme de influenta si vei putea face alegeri la care nici nu ai visat. Alege sa te concentrezi pe solutie, nu pe problema.

Nu te mai intreba ce gresesti, ci ce resurse poti sa folosesti pentru a fi ceea ce vrei sa fii.

Iata cateva din tehnicile pe care le inveti in acest curs:

submodalitati

Ce sunt submodalitatile si cum sa le folosesti pentru a schimba stari.

Cum identifici si schimbi crezurile limitatoare.

crezuri limitatoare

skills

Cum sa-ti accesezi resursele interioare.

Cum sa dezvolti o stare buna de raport.

raport

comunica

Cum sa identifici structuri verbale sau nonverbale de influenta.

Cum sa alegi strategii si cum sa implementezi strategii de succes.

 strategii

Informatii tehnice:

Durata: 2 zile ( 10 – 17.30)

Pret: 800 ron