Pasi pe care nu trebuie sa-i faci niciodata

45.Pasi pe care nu trebuie sa-i faci niciodata

 

Poti sa-i faci, dar sa nu te astepti la rezultate frumoase. Am tot scris despre ce sa faci pentru a avea viata pe care o doresti si e timpul sa scriu si despre cateva lucruri care, in cel mai rau caz, te tin pe loc sau te pot trage inapoi. Iata cativa pasi pe care e bine  sa-i eviti si din care sa inveti.

 

  1. Sa nu permiti obiceiurilor proaste sa-ti conduca viata. Orice se poate schimba, indiferent ca e vorba de un drog, o stare, o actiune sau o inactiune. Sa stiti ca amanarea este un drog foarte puternic, pentru ca  ofera o doza de placere imediata, cu efecte nocive pe termen lung.
  2. Nu astepta ca ceva sau cineva sa te faca fericit. Fericirea este o emotie interna care poate sa fie accesata la fel de usor ca orice alta emotie. Din pacate nu prea ne antrenam pentru fericire.
  3. Nu lega fericirea si multumirea de sine de realizarile exterioare. Ce daca nu ai parcat in fata casei nu stiu ce masina scumpa!  Nu are nici o treaba cu fericirea, dar poate avea legatura cu lipsa de incredere in sine.
  4. Nu amana fericirea sau momentul in care incepi sa traiesti cu adevarat, cand anumiti factori din viitor vor fi impliniti.  Daca astepti sa fii fericit cand pleaca copii la facultate, atunci apare o mare problema.
  5. Nu fugi de experiente si invataturi noi. O minte inchisa si care nu se mai antreneaza este predispusa la imbolnavire si afectata de stres.
  6.  Nu lasa semnalele de imbolnavire ale corpului tau sa treaca neanalizate de un specialist.

 

Acestea sunt doar cateva idei, dar daca aveti grija de ele si mai ales de sanatatea voastra, pot sa constituie pasi importanti spre o viata mai buna si mai linistita.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.