Ritual de “Buna dimineata”

Care este ritualul de dimineata, spalat, mancat, plimbat cainele, cine are si apoi serviciu. Pentru mine, colegii mei de alergari si pentru multi altii, poate contine si ceva miscare sau alergare. Si cam asta e pregatirea noastra pentru o noua zi.

 

Cum ar fi daca dimineata ar incepe cu o seara inainte? Adica sa decidem cum vrem sa ne fie urmatoarea zi, cine vrem sa fim si ce vrem sa experimentam. Sa alegem constient si nu doar sa fim simpli pion in jocul hazardului.

 

Ce faceti seara de obicei? Poate un film, sau un “zapping” micut pana tarziu in noapte, sau poate aveti destul timp sa va ingrijorati ca maine este o noua zi de munca cu probleme, sau chiar mai rau, maine este luni. Cum ar fi daca, in loc de toate acestea ati decide sa asterneti pe o bucata de hartie cine vreti sa fiti maine. Nu doar un nume si un prenume, dar ce fel de persoana vreti sa fiti, cum sa va comportati, ce sa simtiti, ce sa experimentati. Aveti posibilitatea sa va reinventati cu fiecare zi, sa cresteti, sa fiti mai aproape de ceea ce vreti sa deveniti.

 

A scrie cu o seara inainte, un jurnal al viitorului, ii da timp suficient subconstientului sa se pregateasca pentru a remodela propria realitate, mai ales ca este ultimul lucru pe care il facem inainte de culcare. Probabil ca nu va veti trezi milionari in euro, dar va puteti cladi o mentalitate de milionar. Totul cu perseverenta si constanta.

 

Dimineata, in doar 5 minune, puteti sa va reamintiti ce ati decis cu o seara inainte sa fiti si sa incepeti sa va comportati ca atare. Daca pastrati hartia in buzunar si o recititi de mai multe ori pe parcursul zilei, aveti sanse si mai mari sa accesati puterea nebanuita a subconstientului de transformare.

 

Tehnici relativ simple, aduc rezultate spectaculoase, mai ales, daca sunt folosite cu regularitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: