Schimba si reinventeaza

10.Schimba si reinventeaza

 

Suntem extraordinari tocmai pentru ca putem sa ne schimbam, sa fim cine vrem. Iata cateva idei:

 

  1. Reinventeaza-te. Alege cine vrei sa fii, cum sa te comporti, cum sa arati. Incepe sa-ti creezi propriul brand. A-ti crea o imagine de sine omogena care sa transmita ceea ce vrei sa obtii nu este chiar usor. Este nevoie de planificare asa cum o companie isi planifica strategia de marketing. Fii propriul tau director de marketing.

 

  1. Schimba crezurile care nu iti mai folosesc. Crezurile definesc viata deoarece sunt puternic ancorate in subconstient. Daca vrei sa fii bogat, dar crezi ca ”banii sunt ochiul dracului”, e un bun moment sa scapi de un crez limitator.

 

 

  1. Cauta la ce esti cu adevarat bun si promoveaza-te. Daca tu nu te scoti in evident, nu o sa sa faca nimeni asta pentru tine.

 

  1. Sa fii o sursa de inspiratie pentru tine insuti. Cautam mereu inspiratia in vietile altor oameni si uitam sa vedem lucrurile frumoase pe care si noi suntem capabili sa le facem. Renunta la modestia prost inteleasa si accepta reusita in viata ta. Uneori acesta poate fi un pas dificil.

 

  1. Invata si exerseaza. Niciodata nu e prea tarziu sa inveti ceva nou sau chiar sa-ti schimbi cariera. Varsta e doar justificarea celor care se tem sau sufera de lene. Cu siguranta tu poti mai mult, de ce sa nu o faci?
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.