Tehnica scrisorilor de eliberare

Undeva in adancul sufletului exista mereu un copil speriat, lipsit de iubire si siguranta. Poate o familie abuziva sau lipsa acesteia, poate niste cerinte prea inalte sau nerecunoasterea calitatilor personale fac ca un copil mic si speriat sa traiasca undeva ascuns in strafundul sufletului nostru.

 

El plange cand nu suntem apreciati, ne face sa fim nesiguri, confuzi asupra vietii si calitatilor personale si uneori duce la comportamente autodistructive. Uneori abuzurile de substante, alcool, mancare etc. sunt o incercare nereusita de a acoperi plansul copilului interior.

 

Nu esti tu de vina, dar tu poti sa-ti transformi acest copil speriat intr-un copil fericit. Asa cum spunea Richard Bandler “nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita”.

 

Asa ca poti folosi o tehnica de eliberare de emotii negative, caci fiecare emotie negativa pastrata in subcosntient, mai devreme sau mai tarziu va duce la boala si suferinta.

 

Deci iata care sunt pasii de urmat pentru aceasta tehnica puternica de eliberare.

  1. Alege toate persoanele din viata ta care intr-un fel sau altul te-au facut sa suferi. Chiar daca acestea mai sunt in viata sau nu.
  2. Scrie o scrisoare cat mai detaliata prin care sa spui de ce esti furios, cum te-a ranit, sa-ti exprimi tristetea, durerea, regretul si sa spui ce ai fi vrut de la persoana respectiva. Apoi sa o ierti si sa te ierti si pe tine.
  3. Nu trimite aceste scrisori. Dupa ce le-ai scris si dupa ce ti-ai exprimat liber toate emotiile, arde aceste scrisori.

 

Incearca sa scrii o scrisoare pe zi, pana cand sufletul tau va fi liber de suferinta, tristete si vina.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: