Ti-ai programat viitorul sau doar te sperie?

Viitorul este o proiectie minunata care nu s-a intamplat inca, dar pe care avem posibilitatea sa-l facem sa se intample asa cum vrem noi.

Astazi este prima zi dintr-un lung sir de zile frumoase, trebuie doar sa le dai voie sa se intample si sa actionezi ca si cum ar fi asa.

Probabil ca va aduceti aminte o intrebare care a circulat intr-o vreme in multe companii mari la interviul de angajare ”unde te vezi peste 5 ani?” o intrebare la care niciodata nu am stiu ce sa raspund pentru ca, fie cineva interpreta ca ii vrei locul, fie ca o sa pleci din companie. Indiferent de raspuns, nu era bine.

Dar trecand peste stereotipuri de HR, va intreb si eu unde va imaginati peste 10 ani. Si chiar mai mult sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie si de vizualizare.

Imaginati-va ca va aflati intr-un loc deosebit de frumos si incercati  sa-l descrieti cu ochii mintii pana in cele mai mici detalii. Ambianta, arhitectura, gradina, oamenii prezenti, stilul de imbracaminte, ce muzica, lumini etc. este o petrecere data in cinstea voastra pentru a omagia o viata frumoasa.

Care sunt realizarile de care vorbiti cu drag la aceasta petrecere? Ce fel de oameni va insotesc, ce fel de familie?

Cat de diferita e viata pe care o imaginati fara frica si fara oprelisti fata de cea pe care o traiti acum? Cel mai important este sa sesizati diferentele de stare, ce emotii ati dezvoltat in aceasta perioada, emotii care va sunt dragi si placute.

Lasati subconstientul sa lucreze si sa va arate ceea ce vreti cu adevarat sa fiti. Toate imaginile noi sunt un blueprint al unei vieti posibile, pentru care puteti sa incepeti sa lucrati chiar de azi.

Notati-va cateva schimbari sau actiuni pe care le puteti face de azi si actionati. Orice vizualizare, oricat de buna ar fi nu poate sa insemne nimic fara actiune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: