Despre Antonia

 

Ea nu are bagheta magica pentru a te transforma in bine sau in rau. Dar te poate ajuta sa descoperi tu acesta bagheta magica.

Face asta cu naturalete, rabdare si pasiune si crede cu tarie in om si in potentialul sau de a se dezvolta si de a crea raiul pe pamant.

De peste 7 ani studiaza si este mereu dornica sa impartaseasca din cunoasterea dobandita.

Antonia nu iti va da o pastila miraculoasa pe care sa o iei seara si a doua zi sa te trezesti minunat. Nu iti va arata exercitii fizice si nici nu te va pune sa iti povestesti toata copilaria pe o canapea pentru

a descoperi dupa mai mult sau mai putin timp ce adult fericit esti. Ea nu te va invata sa contactezi entitati elevate care sa te ajute sa ai viata pe care ti-o doresti. Ea a ales o munca mai ‘ingrata’ pe care si-o asuma plina de gratie si corectitudine. Ea te ajuta sa te ajuti singur.

Antonia iti va pune intrebari incomode de genul: Esti fericit? Faci ceea ce iti doresti? Daca totul ar fi posibil, ce ai face? ce ai fi?, intrebari care vor baga spaima in ego-ul tau.

Iti va spune care iti sunt calitatile dar si defectele si te poate invata ce sa faci cu ele. Ce si cum sa dezvolti, ce si cum sa corijezi. Fiind foarte corecta dupa cum am mai spus, este un critic de incredere. Te uiti la ea si vezi ca si-a gasit vocatia si drumul in viata.

Da, iti va explica cu rabdare puterea cuvantului scris, puterea afirmatiilor si a reprogramarii mintii tale in sens pozitiv.

Va fi cateodata si amuzant, iti va explica despre harta ta mentala si despre cum iti complici viata. Te va invata sa pui intrebarile care conteaza, te va invata sa inlocuiesti sterilul ‘de ce mi se intampla asta?’ cu fructuosul ‘ce trebuie sa fac pentru a obtine asta?’.

Iti va vorbi despre obiective personale si tu poate o vei privi ca si cum ‘unde ai fost pana acum in toata viata mea?’

Pana la urma, Antonia iti va spune ceva similar cu ceea ce au spus toti marii intelepti ai lumii: ca tu iti creezi viata si ca tu esti responsabil pentru viata ta. Desigur ca nici asta nu o sa iti placa pentru ca ego-ul tau ar vrea sa fie altcineva ‘de vina’, astrele, tatal care nu te-a sustinut, sefa care te persecuta, oricine altcineva dar nu tu.

Insa daca o asculti si mai ales daca iti iei un moment pentru a-ti asculta vocea aceea interioara pe care ti-o tot inabusi in zgomotul de fond, vei descoperi ca tu ai ales sa o intalnesti, tu ai ales sa faci lucruri care te implinesc sau nu, tu ai decis sa traiesti frumos sau urat, tu ai painea si cutitul. Si daca treci de sentimentele negative, de ‘rascolirea’ pe care Antonia ti-o provoaca, vei descoperi ‘secretul’.

Si daca esti dispus sa lucrezi cu tine in mod constant, vei experimenta ‘miracole’.

 

Licensed Master Practitioner of Neuro – Linguistic Programming , acreditare ” Society of Neuro -Linguistic Programming”.

Aparitii emisiuni televizate:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.