Testimoniale

Daria spune:

 Am incercat sedintele de life coaching cu Antonia caci nu mai stiam ce sa fac cu viata mea. Am crezut mereu ca o sa gasesc implinire in cariera si chiar imi place ce fac. Dar am descoperit ca sunt mult mai mult si acum am curajul sa urmez si in paralel o cariera artistica. Mi-am dorit mereu sa pictez dar nimeni nu a crezut in mine. Acum pictura este refugiul meu si imi ofera un sentiment grozav de libertate.

 

 Irina spune:

Am fost la sedinta de coaching, prima din viata mea, si trebuie sa recunosc ca nu am crezut sa aiba un impact asa mare asupra gandirii mele intr-un timp asa de scurt. Antonia, prin abordarea si metodele folosite, a reusit sa ma faca sa-mi dau seama ca problema mea nu avea nici pe departe cauza pe care eu o credeam ci, din contra, m-a ajutat sa ma descopar, sa inteleg ca lucrurile sunt mult mai simple, trebuie doar sa fim atenti cu noi insine. Astfel Antonia, printr-o abordare directa, uneori mai mult decat solicitanta dar foarte constructiva, mi-a aratat o noua cale spre mine si spre ceilalti, m-a facut sa-mi dau seama ca trebuie sa te exprimi in fata ta si a celorlalti clar, direct, simplu. Trebuie sa-ti ceri tie, sa ceri celorlalti, sa ceri Universului. Si lucrurile se intampla asa cum le-ai exprimat.

Nu este magie, ci doar stiinta unui mentor dedicat care, lucrand cu tine cu pasiune, stie cum sa te ancoreze corect in propria-ti realitate si te invata astfel sa fii responsabil cu tine, sa fii sincer cu tine, si mai ales atitudinea ta corect formulata sa se reflecte in atitudinea celorlalti fata de tine.

O astfel de experienta nu o poti generaliza, suntem toti diferiti, dar merita sa incercati cu acest life coach. O faceti doar pentru voi.

 

Ioana spune:

Mi-am facut cadou un curs de o zi de citire si invatare. La inceput am crezut ca nu o sa fie mare lucru, dar nu stiu cum a reusit, dar vad lucrurile intr-o noua perspectiva, ma bucur de fiecare material pe care trebuie sa-l studiez chiar daca inainte consideram ca nu este necesar.

 

Vlad spune:

Nu am fost niciodata vedeta clasei si asta mi-a afectat stima si respectul de sine. Cred ca nu a fost un client usor pentru Antonia dar acum stiu ca pot sa fac cam tot ce imi propun. Sunt propria mea vedeta.

 

Maria spune:

Am fost cu sotul meu la cateva sedinte de coaching. Eu am crezut mereu ca sotul meu isi doreste de la mine anumite lucruri dar nu era asa. Cu niste schimbari mici si simple, viata noastra a devenit mult mai buna.

 

Roxana spune:

Merg la Antonia asa cum merg la o sala de fitness unde am antrenor personal. Am lucrat in trecut pentru a avea un corp asa cum imi doresc, insa numai practicand constant sub supravegherea unui antenor de fitness am vazut rezultate frumoase. La fel si cu mintea. Pana nu am intrat intr-un ritm de exercitii prin sedinte de lifecoaching repetate cu Antonia, nu am reusit sa obtin o remodelare a mintii care sa ma faca sa traiesc mai armonios cu mine si cu cei din jur.

 

Cristina spune:

Sedintele de life coaching pe care le-am facut m-au ajutat sa inteleg, si mai ales sa accept, anumite parti din mine pe care incercam sa le ignor sau sa le ascund. Acum stiu mai bine cine sunt si cum pot fi.

Lucrurile mi s-au clarificat orecum in straturi si a durat ceva pana am aprofundat fiecare pas.

Una din problemele mele era ca dadeam prea mare importanta parerilor celorlalti; acum stiu ca e mai important ce cred eu.

Am invatat, de asemenea ca mintea mea ma face sa ma simt bine sau rau legat de o anume experienta si ca postura corporala este influentata si influenteaza starea psihica.

Sunt in momentul in care am inteles multe lucruri, am schimbat in primul rand abordarea, dar am nevoie de ajutor sa reusesc sa ma schimb asa cum stiu ca se poate. Sunt foarte optimista vazand deja progresele. Caut acum esenta lucrurilor pe care mi le doresc, mergand din ce in ce mai profund pana la ceea ce conteaza cu adevarat. Nu ma mai cramponez de lucrurile care nu se pot schimba, pe care acum le accept, si am curajul sa schimb ce nu functioneaza, chiar daca e greu.

 

Felix spune:

Am fost la cursul de citire rapida. Foarte bun. Nu inteleg de ce aceste tehnici simple si de valoare nu se predau in scoala. Viata de elev ar fi fost mult mai usoara.

 

Mihai spune:

Am reusit sa-mi gasesc motivatia sa-mi transform viata sa slabesc mai mult de 20 kg si sa fiu intr-o forma asa de buna cum nu am fost pana acum. E bine sa-ti arate cineva ca se poate si altfel.

 

Adela spune:

Am vrut sa lucrez sa-mi imbunatatesc increderea in sine. Din pacate am fost crescuta intr-o familie unde nimic nu a fost suficient de bun. De aceea am acceptat job-uri prost platite fata de cunostintele mele si relatii in care eu ofeream mai mult decat primeam. Am invatat in aceste sedinte de coaching sa ma inteleg, sa ma respect caci nu pot sa cer nimanui sa ma respecte daca nu o fac eu.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.